ToMo Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Może ktoś mi powiedzieć kiedy mają wejść nowe Radeony 9600 i 9800 i najmocniejsze GF FX ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Może ktoś mi powiedzieć kiedy mają wejść nowe Radeony 9600 i 9800 i najmocniejsze GF FX ???Pierwsze egzemplarze FX 5800 Ultra juz dotarly do Polski, jeden jest w testach na twojepc. 9800 ma być pod koniec kwietnia, lub z początkiem maja, natomiast obiło mi się o uszy ze 9600 oficjalną premierę będzie miał na przełomie maja i czerwca ale nie jestem tego na 100% pewnien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 O jaaaaaaa :x nie ma pojecia "przyszlosciowy" w tej dziedzinie techniki ! Kupuj karte na miare, a jak bedziesz budowal nowego kompa to sprzedajesz ta i kupujesz karte z nowymi standardami (wiem, ze to brzmi lamersko i w ogole, ale taka jest rzeczywistosc ze wszyscy musza zarabiac producenci kart i producenci softu wiec jak wychodzi nowa kart (z nowymi standardami, ktore nic nie wnosza to nowa gierka juz wymaga tego nowego patentu). r9500 teraz nie wykorzystasz, a jak zmienisz sprzeta to juz nie bedzie z czego brac tego speeda (wymaganego przez gry). masz racje. ale nie zawsze jest kasa zeby caly komp zmienic. wiec jesli mam teraz kupic jakas karte, to kupie takam zebym jescze za jakis czas nie musial jej wymieniac. kazdy ma na to swoj typ - ja jade od pewnego czasu na R8500, i jeszcze na niej pojade minimum 1,5 roku (pomimo iż w miedzyczasie zminilem proca dwa razy). zreszta caly moj komp jest kupowany na raty, nie stac mnie na wydanie 3000 na raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...