piórko Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 powinna byc: :) - solidna, blacha od 0.8mm do 1.0mm, - cicha, aby nie byla cala dziurawa, - dobrze wentylowana, choc najbardziej zalezy mi na wentylu 12cm z przodu i tylu, - porzadnie wykonczona (dobrze spasowane elementy), - frontowe gniazda usb/audio najlepiej umiejscowione gdzies na sciance bocznej oraz zeby kabelki do podlaczania w/w gniazd nie byly porozwalane po calej obudowie, co polecicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kronic Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 powinna byc: :) - solidna, blacha od 0.8mm do 1.0mm, - cicha, aby nie byla cala dziurawa, - dobrze wentylowana, choc najbardziej zalezy mi na wentylu 12cm z przodu i tylu, - porzadnie wykonczona (dobrze spasowane elementy), - frontowe gniazda usb/audio najlepiej umiejscowione gdzies na sciance bocznej oraz zeby kabelki do podlaczania w/w gniazd nie byly porozwalane po calej obudowie, co polecicie? Nie dodałeś jeszcze:Najlepiej z chlodzeniem wodnym,zintegrowana karta grafiki GTX280,no i najważniejsze żeby chlodziła piwo;];] myśle że za tą kase coś się znajdzie wymiękam;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 takie rzeczy to tylko w erze :] a na poważnie to seria CM Elite jest najbliżej tych wymagań (ma blache 0,6mm) albo np CENTURION 534 lite ale jest delikatnie droższa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) chcialem sie tylko przekonac czy taka istnieje :) a tak na powaznie znalazlem to: DG-01BD-U, krolowa pieknosci to ona nie jest, ale na wygladzie zewnetrznym mi nie zalezy. a cos do 200zl co spelnia wymagania z pierwszego posta :) ??? Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez piórko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroll Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Polecałbym coś takiego :wink: Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez Kroll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochler Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 a freezing storm? spełnia wszystkie kryteria z pierwszego postu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Polecałbym coś 3074459[/snapback] a freezing storm? spełnia wszystkie kryteria z pierwszego postu w ktorej bedzie mniej wibrowal HDD ? lepiej widzi mi sie ten antec, a moze jeszcze cos ktos zaproponuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacu87 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Posiadam tego anteca - wentylacja super, a do tego cicha (przy wentylatorach ustawionych na najniższy poziom, co w zupełności wystarcza). Do tego ekstra wygląd i mnóstwo miejsca w środku (dobra sprawa z zasilaczem na dole). Jedynym mankamentem jest montowanie dysków na śrubach (w sumie najsolidniejsze rozwiaznie, ale troche niepraktyczne w tych czasach;). Mam w nim zamontowane 2 dyski i żdnych wibracji nie dostrzegam ;). O tym freezingu nic nie wiem także się nie wypowiadam, ale chyba jednak antec to jednak wyrobiona marka. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez jacu87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Także polecam Anteca :) Solidna obudowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) "no i se" kupilem szefa BX-01B-B-B :D kosztowal on mnie 200zl + wysylka Jakby wstawic inny montaz dyskow twardych to obudowa bylaby idealna :) dzieki za opinie :) Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez piórko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...