duzii Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam! Ostatnio w prezencie dostałem laptopa hp pavilion dv6000 z canady.Niestety jest w nim zainstowany windows vista, nie było by aż tak źle gdyby nie to że windows jest po angielsku.Windows vista jest dla mnie właściwie to nowością przez wolał bym go mieć na początku po polsku... chciał bym go przerzucić na mojego polskiego xp'eka. Chciałem po prostu zrobić format więc włożyłem płyte, dałem by botował z plyty i czekam.Na początku wszystko szło ładnie aż do momentu gdy przestał się ładować i normalnie podczasu formatu wybierał bym partycje do sformatowania i zainstalowania windy.Tutaj akurat było inaczej, wyskoczył komunikat że nie można zainstalować windowsa ponieważ coś tam nie tak z dyskiem czy coś( komunikat był po angielsku ; p ) I teraz nie wiec co zrobić.Na hp'ku sa 2 partycje jedna z vista druga z backupem... I co teraz proponujecie :( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 proponuję uczyć się języków. a jak nie skorzystasz z propozycji, przeszukaj troszkę to forum a znajdziesz odpowiedzi na nurtujące pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...