The Reaper Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Kupilem niedawno te Epoxa, na plycie jest ten nowy uklad muzyczny Nvidii - Soundstorm. Ale mam z nim pare problemow - nie da sie ogladac zadnych filmow (divx, asf) - dzwiek jakos dziwnie skacze, obraz idzie dwa razy szybciej, przy pierwszym uruchomieniu winampa po restarcie systemu trzeba czekac jakies 10-15 sekund, zeby zalapal pierwsza piosenke. Jesli wylacze w panelu sterowania urzadzenie MCP audio processing unit, to wszystko jest OK, tyle, ze wtedy nie dziala dekoder dolby 5.1, ktos moze wie o co chodzi? -- Rozpruwacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a DMA od hdd wlaczyles??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Reaper Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Tak, DMA dla dysku wlaczone, proc nie krecony, sterowniki ze strony Nvidii (2.03). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zainstaluj wczesniejsze drivery np.: 1.15! Jesli to nie pomoże to jedyna rada wrzuc innego windowsa najlepiej xp/2k. Wtedy sprawdz jesli bedzie sie dziac to samo to moze to byc wina uszkodzonej mobo pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Win98 +Nforce 2 = Pomyłka Zmien system na win xp, moim zdaniem nie ma innej opcji. Jak mialem 98 to mi dzwiek nei dzialal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Tzn dzialal (chyba) ale w filmach mialem 70 fps zamiast 25 fps i ogolnie wszystko w czym mial jakas role dzwiek sie pieprzylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zainstaluj winde xp!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 To IMHO wina sterow audio. W wielu miejscach po sieci o tym pisano. Ponoc nie zdrowo jest instalowac te z dostarczonej plytki, tylko zassac nowsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 To IMHO wina sterow audio. W wielu miejscach po sieci o tym pisano. Ponoc nie zdrowo jest instalowac te z dostarczonej plytki, tylko zassac nowsze. ale przeciez napisal ze ma drivery 2.03 a to najnowsze jakie sa pod nforce 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ..u mnie jak instaluje z org. plytki to nie laduje mi w trayu ani w panelu sterowania "panelu sterowania nforce" - ale sterowniki do urzadzen laduje i muzyka gra, tyle ze nie moge nic ustawiac. pod WinXP wszystko pieknie jest. przy instalacji 2.00 (win98) wyrzucalo mnie z setup'u i [ciach!] zbita. z kolei jak instaluje 2.03 (pod Win98) to ikonka sie pojawia (i w trayu i w panelu sterowania) ale jak w nia klikne to mam komunikat: blad sterownika, sprobuj zainstalowac ponownie. najnowszy bios i stery. nie wiem co jest grane. mial ktos takie problemy pod Win98 czy moze plyte mam walnieta? ..probowalem zmieniac pamiatki i instalowalem na nowo - bez krecenia - kilka razy. zawsze to samo. z reszta sprzetu nigdy nie mialem problemow wiec mysle ze to mbo. zastanawiam sie nad puszczeniem jej na serwis.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...