Slayer Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Jako, że mam zawsze jakieś dziwne problemy, których większość użytkowników nie ma :wink: to mam taki oto problem. Pod Win ME nie mam Fast Write Dodam, że pod XP nie ma takiego problemu. PS- system jest ustawiony, usprawniony i załatany wszystkim czym się da. Właściwie ME jest lustrzanym odbiciem konfiguracjii XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 przeciez fast write wlacza sie w biosie :? bo chyba o tym mowisz?! w jaki sposob sprawdziles ze w win me nie masz tego?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zakładka Smatrgart- mam tam pokazany rodzaj AGP i Szybkich zapisów. Jest to u mnie w zakładkach od panelu kontrolnego dla kart ATI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zgadza sie ale to ustawienei jest do zmienienia w biosie a pozatym to twoj problem nie jest problemem bo fast write nic nie daje w dzieisjezych czasach :) u mnie ma nawet negatywny wpły na wydajnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Prosze bez teoretycznych wywodów. Znam się na tym. Tylko niech ktoś wytłumaczy- czemu właśnie pod ME nie ma Fast Write. Podejżewam niepełną kompatybilność systemów 9x z moim sprzetem- są po prostu za stare ( Win ME jeszcze ujdzie, ale ma problemy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 twoj sprzet na pewno nie jest za nowy jak dla win me ja tez mam wim i jesli włacze w biosie to mam f.w a jak nie to nie ...a prawdopodobnie win xp sam sobie ustawia fast write wjakis sposub albo kłamie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 qrde Slayer nic ci nie daje to fast write ani na + ani na - wiec o co tyle krzyku :D ;) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Wiem, że Fast Write nie daje nic, ale liczy się to, że powinno być włączone ( mam możliwość wymuszenia tego w sterach, ale po restarcie win ME powraca do tego, co było, czyli wyłącza). A co do oszustwa w XP- nie sądzę- mogę wyłączyć- po restarcie jest wyłaczone. Włączam znowu tą opcję, restart- jest właczone- opis karty- Szybkie Zapisy dostępne...... No ale ME jest mi właściwie po to, by pograć w Duke 3D, X-Com i Balls of Steel - a tam fast write raczej się nie przyda i tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 to jesli wiesz ze ci to nie potrzebna to po co to wszystko...a był tu ktos co mu bios antka jako durnia wykrywał i sie nie martwił zbytnio ..wkacu miał najszybszego durnia na swiecie cos ponad 2 ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...