Skocz do zawartości
Slayer

Fast Writes na Win ME i Win XP

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że mam zawsze jakieś dziwne problemy, których większość użytkowników nie ma :wink: to mam taki oto problem.

Pod Win ME nie mam Fast Write

Dodam, że pod XP nie ma takiego problemu.

PS- system jest ustawiony, usprawniony i załatany wszystkim czym się da. Właściwie ME jest lustrzanym odbiciem konfiguracjii XP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze bez teoretycznych wywodów. Znam się na tym.

Tylko niech ktoś wytłumaczy- czemu właśnie pod ME nie ma Fast Write.

Podejżewam niepełną kompatybilność systemów 9x z moim sprzetem- są po prostu za stare ( Win ME jeszcze ujdzie, ale ma problemy )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

twoj sprzet na pewno nie jest za nowy jak dla win me ja tez mam wim i jesli włacze w biosie to mam f.w a jak nie to nie ...a prawdopodobnie win xp sam sobie ustawia fast write wjakis sposub albo kłamie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że Fast Write nie daje nic, ale liczy się to, że powinno być włączone ( mam możliwość wymuszenia tego w sterach, ale po restarcie win ME powraca do tego, co było, czyli wyłącza).

A co do oszustwa w XP- nie sądzę- mogę wyłączyć- po restarcie jest wyłaczone. Włączam znowu tą opcję, restart- jest właczone- opis karty- Szybkie Zapisy dostępne......

No ale ME jest mi właściwie po to, by pograć w Duke 3D, X-Com i Balls of Steel - a tam fast write raczej się nie przyda i tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jesli wiesz ze ci to nie potrzebna to po co to wszystko...a był tu ktos co mu bios antka jako durnia wykrywał i sie nie martwił zbytnio ..wkacu miał najszybszego durnia na swiecie cos ponad 2 ghz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...