Rosio Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 lol odpadlem jak to zobaczylem :) , rozumiem ze nie kazdy sie zna ale w tym wypadku spadlem z krzesla. hmm to chyba nie do konca rozumiesz ze nie kazdy sie zna :? BTW jak chcesz to mozemy porozmawic na inny temat np. historia, jak mnie zaskoczysz to moze nie spadne z krzesla :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Rosio , npisalem ze rozumiem , nie maialm zamiaru cie obazic ale naprawde tym razem nie wytrzymalem , mam nadzieje ze wybaczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Rosio , npisalem ze rozumiem , nie maialm zamiaru cie obazic ale naprawde tym razem nie wytrzymalem , mam nadzieje ze wybaczysz spox ale nalezy pamietac o tym ze jedni sa mocni w jednej dziedzinie a inni w innej, nie kazdy musi sie znac na wszystkim 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...