Katarzynka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam. Czy jak sie posiada kierownice/joystick pod USB to wymagany jest gameport? Mam kierownice, jednak nie moge jej zainstalowac :/ system tak jakby jej nie wykrywal. Probuje dodac ja w kontrolerach gier, ale nie moge bo nie mam gameportu :/ troche to bez sensu, ze chcac podpiac kierownice pod usb wymagany jest gameport :| bardzo prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 USB to osobna sprawa i Game Port również. Jesli coś jest pod USB to jest pod USB i Game Port nei jest wymagany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) kierownica od malacza czy poloneza? może nazwe byś chociaż podał/a...? Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 kierownica to SHARK SH-627, na laptopie dziala bez problemow, na stacjonarnym nie wykrywa jej. Instaluje sterowniki, podlaczam kierownice, nie wykrywa jej nawet, jak chce dodac ja recznie do kontrolerow gier to mi wyskakuje blad, ze port gier nie jest skonfigurowany itp (bo nie posiadam go :/) wydaje mi sie to dziwne bo przeciez USB nie powinno jakos wymagac portu gier :/ przekladalam do innych portow usb ale nadal nie dziala :/ (plyta glowna to asus P5K) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 tak sie sklada ze tez mam p5k, usb dziala ok. powiedz jeszcze jaki masz windows na lapku i na drugim kompie. mysle ze wina lezy po stronie systemu. moze tak być, że "zważyło" mu sie troche i trzeba bedzie go przeinstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 wlasnie o to chodzi, ze i na lapku i na pc mam XP z sp2 :/ nie mam pojecia co sie moze dziac i dlaczego moze nie dzialac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...