fit Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 a tak z ciekawosci - jakie najlepsze winko piliscie?, ewentualnie podajcie cene... (Unico vega sicilia ) hiszpanskie bardzo dobre... pilem rocznik '91 aczkolwiek pewien super toscan je przebil - pilem w gosciach wiec nie wypadalo pytac o cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nie pijam praktycznie chociaż wiem ze to najzdrowszy trunek alkoholowy ;]. Z niby win to tylko Węgrzyn za 3,50 bo słodziutki ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Najlepszy jest Kawalier i leśny dzban. Żadne leżakowane nie przebije rocznika bieżącego :D;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja piłem jakis czas temu wino "Sex afera" :D ~3-4 zł. Nazwa zapadła mi w pamięci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Najlepsze wino marki wino ale kto pamięta Uśmiech traktorzysty? W czasach licealnych popularny był też Komandos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Najlepszy jest Kawalier i leśny dzban. Żadne leżakowane nie przebije rocznika bieżącego :D;) w/w wina i Ziomek :) Mniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) nie pijam praktycznie chociaż wiem ze to najzdrowszy trunek alkoholowy ;]. Z niby win to tylko Węgrzyn za 3,50 bo słodziutki ;]. Ciekawe;] ja jako wrzodowiec (dwunastnicy) mam prawo pic wodke;d ale nie wino...bo wino zwieksza fermentacje i pobudza do wydzielania kwasow zoladkowych....wiec lekarz powiedzial ze jak juz mam pic to unikac wina:P, ale dla zdrowego czleka owszem wino na trawienie jest git:) Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Ciekawe;] ja jako wrzodowiec (dwunastnicy) mam prawo pic wodke;d ale nie wino...bo wino zwieksza fermentacje i pobudza do wydzielania kwasow zoladkowych....wiec lekarz powiedzial ze jak juz mam pic to unikac wina:P, ale dla zdrowego czleka owszem wino na trawienie jest git:);] Ja tam wole wode ale z tego co wiem ludzie co piją wino codzinne długo żyją (np. na południu Francji i gdzieś tam jeszcze ;p). Tylko, że oni naprawdę piją wino (z dobrych winogron) a nie siarkofruty ;]. Polska winem sie nie pochwali ale za to IMO (i nie tylko imo) ma najlepszą wode pod słońcem :P. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ;] Ja tam wole wode ale z tego co wiem ludzie co piją wino codzinne długo żyją (np. na południu Francji i gdzieś tam jeszcze ;p). Tylko, że oni naprawdę piją wino (z dobrych winogron) a nie siarkofruty ;]. Polska winem sie nie pochwali ale za to IMO (i nie tylko imo) ma najlepszą wode pod słońcem :P. wode przez o czy przez ó?:D A co do win, powiem ze sporadycznie na cos sie rzuce (100zł za butelke MAX) jak jestem w sklepie z winami, ale przyznam ze wino nie smakuje mi samo...nie wiem jak mozna sie delektowac (moze dobrych nie pilem i dlatego) sama lampla wina...ja uwielbiam je do lasagne gdzie co pare kesow plucze usta dobrym (na moje gusta) witrawnym winkiem...wtedy sie to idealnie komponuje... dobra ide spac bo zglodnialem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wódkie ;p Woda dobra na sen ale najgorsze jest to że tego nie można tak czesto pić jakby sie chciało :P. Sry za OT. A co do win to najlepsze było to jak wujek kiedyś zrobił z świetnych winogron ;]. Pyszny i słodki trunek. Na prawdziwe wina to jednak szkoda mi kapuchy ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...