Gość bartas225 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Kiedyś kupiłem sobie SWAT 4 i na XP hulał. Teraz kupiłem laptopa z vistą i przy uruchomieniu coś takiego wykakuje: Wymagany moduł zabezpieczeń nie może zostać uruchomiony. Aplikacja nie zostanie uruchomiona. Co z tym zrobić? Mam nortona triala, vistę 32 bitową z SP1. Procek intel pentium dual-core inside 1,8 GHZ, 2 GB Ramu Proszę o szybką pomoc edit: aha i mam taką karte graficzną mobile intel 965 express chipset family Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez bartas225 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Obawiam sie, że jest temat o grze i tam powinieneś swoje pytanie zadać. Visty nie mam ale podejrzewam, że można uruchomić aplikację w trybie zgodności xp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartas225 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Obawiam sie, że jest temat o grze i tam powinieneś swoje pytanie zadać. Visty nie mam ale podejrzewam, że można uruchomić aplikację w trybie zgodności xp ? niedziala :( niedziala :( hehe juz dziala wystarczylo ustawic zgodnosc z XP i dac uruchom jako administrator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...