jaizm_ Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Instalowal to ktos? ja po probie instalacji tych sterow zaliczylem mega zwieche. komp chodzi, czarny ekran, a twardy reset niedziala!?! dopiero wyjecie wtyczki z gniazdka pomoglo! jak ktos instalowal te stery, niech podzieli sie swoimi wrazeniami. interesuje mnie, czy rzeczywiscie wystepuje poprawa obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 u mnie zainstalowaly sie normalnie ale wystapila jakas poprawa obrazu to nie zauwazylem nie pamietam ale nawet jakas gierka mi na tych sterach nie chodzila :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 wiekszosc ludzi, ktorzy uzywali sterow Omega w wersji na ATI sa zachwyceni. to sobie pomyslalem, ze tez sprobuje, a tu taka kicha:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...