szymciu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam. Mam kartę dźwiękową ASUS D2/PM - sprawuję się genialnie. Chciałbym kupić głośniki do PC w systemie 5.1 lub 7.1 (raczej 5.1) z certyfikatem THX. Na razie widziałem takie firm Logitech (Z-5500) i Creative (GigaWorks G550W). Nie wiem które wybrać i jeśli są jakieś inne to proszę o propozycję. Kasa nie gra roli - dla 16 latka z dużą ilością wolnego czasu zarobienie to nie problem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jesli kasa nie gra roli to amplituner +zestaw kina domowego jakis dobry (w 4000zl sie zmiescisz) Olej plastikowe pierdziawki komputerowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A czemu głośniki muszą posiadać certyfikat THX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A czemu głośniki muszą posiadać certyfikat THX?? Bo to ''sugeruje'' wrażenia jak z profesjonalnie zaprojektowanych sal kinowych :wink: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2327511 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymciu Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 no 4 koła to trochę dużo :] chodziło mi o PCtówki a nie amplituner ;D nie potrzebuje amplitunera ( nie wykorzystam funkcji w nim zawartym - funkcji za które się płaci ), dlatego THX bo to jest jednak jakiś standard i na logikę nie mogą być to plastikowe głośniczki z chińską membraną. I z samego doświadczenia :] słyszałem zestawik 2.1 w akcji (wewnątrz i w pomieszczeniu) z cert. THX i byłem pod dużym wrażeniem (pozytywnym). to jakie głośniki proponujecie? co sądzicie o tych podanych przeze mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asturas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Chyba jednak nie przeczytałeś tego co zalinkował Ci mpeg-4. THX to bardziej pomieszczenie, w którym oglądasz/słuchasz niż głośniki. Kapiszi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymciu Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 no to zbiliście mnie z tropu. w takim razie jakie głośniki w systemie 5.1 mi polecacie? do 800 zł mniej więcej (propozycje wyżej jak najbardziej tyle ze to ma być 5.1 do PC :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asturas Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 To i tak nie zmienia faktu, że w tej kwocie najlepsze co możesz kupic to właśnie Logitech Z-5500. W, chyba, pixmania.pl kosztują mniej niż 800zł plus do tego wysyłka. Tylko dopilnuj żeby to była wersja z odpinanymi kablami z satelitek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymciu Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 ok :D po ile one chodzą w netto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...