lukaszorlas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam serdecznie Posiadam stary komputer (AMD AthlonXP 1800+) z slaba karta graficzna (ATI Radeon SE 128mb AGP/VGA [słaba jak kazda z serii "SE"]) i niestety 9-letni monitor CRT firmy ACER'a który bardzo niszczy wzrok mój i moich dzieci. Zalezy mi na tanim i nieuzywanym monitorze poniewaz czytałem ze monitory LCD nie psuja oczu (przynajmniej tak jak stare CRT). Oczywiscie poszukałem na allegro. Doradzcie mi co wybrac lub jesli mozecie to pokazcie mi jakies inne oferty 1. monitor 1 2. monitor 2 3. monitor 3 4. monitor 4 Prosze o pomoc i z gory dziekuje za zainteresowanie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam serdecznie.. Prosze o pomoc i z gory dziekuje za zainteresowanie Pozdrawiam http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/345433 zadne emachines zadne wynalazki przeciez to zadna oszczednosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 A co powiecie o BenQ G2000WD? 20", 1680x1050, D-Sub, DVI z HDCP za 480zł? Tutaj dokładna specyfikacja tego monitora. Co ważne można go lekko pochylić "do przodu" - rzadkość w monitorach za tą cenę ;) G2400WD zbiera dobre oceny, a o G2000WD nic nie słyszałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszorlas Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 jednak tanszy by sie przydal. te prawie kosztuja 500zl a ja lacznie z przesylka nie moge przekroczyc 500zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 BENQ G900Wa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...