Zozol Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Witam. Zamówiłem tę nagrywarkę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=421491095 Ale jako iż się im podobno "skończyły", wyślą mi teraz, cytuję: "215D lub 116D, ktora jest wyzszym modelem niz 115." Którą wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 215D jest na SATA, i jest lekko okrojona. 116 nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) 215D jest na SATA, i jest lekko okrojona. 116 nie znam. o 116 nigdy nie slyszalem, 215 od 115 rozni sie tym ze jak kolega wyzej napisal jest na SATA tyle ze ogolnie odradza sie kupowanie tych nagrywarek z D poniewaz nie maja nagrywania plyt RAM bodajrze czy czegos podobnego w stosunku do takiej samej nagrywarki bez D. ale ja mam wlasnie z D czyli 115D i nie narzekam. z forum o nagrywarkach na temat 116D: Te odczyty to kiepściutkie... Linie szarpane jak rysowane po trzech kielichach UPDATE Po przeglądnięciu kilki tematów i postów o 116/216 widać, że rewelacji nie ma... A jakość nagrywania raczej gorsza niż 115/215... Edytowane 1 Września 2008 przez DarkMind Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zozol Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) W takim razie albo 116D albo zwrot pieniędzy (mam ATA). Brać czy odebrać pieniądze? Edytowane 1 Września 2008 przez Zozol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 W takim razie albo 116D albo zwrot pieniędzy (mam ATA). Brać czy odebrać pieniądze? z tego co wyczytalem to w 116 jest inny czip niz w poprzedniej wersji, na dobra sprawe jeszcze dobrych testow tej nagrywarki nie bylo ale... moze i warto ORT: ORT: wziąć. zawsze to wersja nowsza, chociaz i tak wielu mowi ze najlepsza to 112;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) ogolnie odradza sie kupowanie tych nagrywarek z D poniewaz nie maja nagrywania plyt RAM bodajrze Z tym odradzaniem to przesadziles :D Ile plyt DVD-RAM w zyciu nagrales? W takim razie albo 116D albo zwrot pieniędzy (mam ATA). Brać czy odebrać pieniądze? Jak nie wiesz czego sie spodziewac po modelu 116D to ja bym nie ryzykowal, tym bardziej ze cena zadna rewelacja. Tu masz nawet taniej, jednak nie wiem ja z przesylka. http://znak.pl/index.php?cid=232&scid=...VR115D+bulk+bla Edytowane 3 Września 2008 przez Mane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zozol Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Pieniądze odzyskane i zamówione na ProMobile 115D (box + nero) za 101zł kurierem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...