wwd Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) Witam. Jak niedawno pisałem w moim Taganie U15 580W w części zasilacza siadła linia 5V. Zasilacz kupiony był na www.pcprojekt.pl więc tam go odesłałem na początku sierpnia. Parę dni temu dotarła przesyłka a w niej nowy TG600-BZ. Nie podłączałem od razu ponieważ kupiłem zastępczego Enermaxa 525W, ale dzisiaj chciałem porównać głośność obu zasilaczy więc podłączyłem i co - nie kręci się wiatrak. Okazuje się że "trzyma" go wystający z wiązki kabel, mało tego obudowa była otwierana bo plomba jest uszkodzona. Teraz pytanie - czy jest możliwe że firma TAGAN mogła coś takiego wysłać w ramach gwarancji? Edytowane 1 Września 2008 przez wwd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) możliwe że wysłali ci naprawiany zasilacz, chociaż plomba powinna być założona na nowo, albo pcprojekt zrobił cię w banię - oddali ci jakiegoś tagana, a tego co przyjdzie wsadzą komuś do kompa - kabelek podsuń śrubokrętem i wentyl będzie latał, co do porównania tagan powinien być głośniejszy (myślę o enermaxie pro82 lub modu82) - ktoś już kiedyś podobne porównanie robił Edytowane 3 Września 2008 przez mostasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Dzwoniłem do zenfista i potwierdzili że Tagan wysyła naprawiane zasilacze, co do plomby to na razie napisałem do serwisu Tagana i czekam na odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 witaj, Tagany sa naprawiane jezeli sa starsze niz dwa lata. Ponizej dwoch lat sa wymieniane. Dlatego jest to raczej niemozliwe zeby cos takiego sie stalo. Napisz mi na moje GG 7382620 numer seryjny to sprawdze ten zasilacz. Pozdr Witam. Jak niedawno pisałem w moim Taganie U15 580W w części zasilacza siadła linia 5V. Zasilacz kupiony był na www.pcprojekt.pl więc tam go odesłałem na początku sierpnia. Parę dni temu dotarła przesyłka a w niej nowy TG600-BZ. Nie podłączałem od razu ponieważ kupiłem zastępczego Enermaxa 525W, ale dzisiaj chciałem porównać głośność obu zasilaczy więc podłączyłem i co - nie kręci się wiatrak. Okazuje się że "trzyma" go wystający z wiązki kabel, mało tego obudowa była otwierana bo plomba jest uszkodzona. Teraz pytanie - czy jest możliwe że firma TAGAN mogła coś takiego wysłać w ramach gwarancji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...