truski93 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) Witam mam mały problem, zakupiłem kartę Kingston SDC/2GB microSD . Działała dwa dni bez problemu. Potem na trzeci dzień po włączeniu karty na komórce wyskakiwało polecenie Format Tak/Nie . Spróbowałem włączyć tą kartę na komórce mojego taty (tez ten sam samsung ) i działa a gdy włożyłem jego karte do mojej komórki nadal wyskakiwał ten komunikat Format . NIe wiem juz sam co mam robić proszę o pomoc . Z góry dziękuje . Chyba coś z komórką nie tak ?? Edytowane 2 Września 2008 przez truski93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 a może zrób format po prostu... :lol: pewnie sie twój telefon kaszani coś... moze mu przywróc ustawienia fabryczne i sprawdz czy to pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truski93 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 a może zrób format po prostu... :lol: pewnie sie twój telefon kaszani coś... moze mu przywróc ustawienia fabryczne i sprawdz czy to pomogło Zrobiłem format , a ustawień fabrycznych jeszcze nie chce przywracać a pozatym nie znam hasła komórki ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 jezeli nie zmieniałeś samodzielnie kodu to jest albo 00000 albo 12345 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truski93 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 nie działają te kody :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Bo w Samsungu hasło domyślne to 00000000 a nie 00000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...