Działo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Pewnie za to dostane bana ale jestem zdesperowny: byłem niedawno na polskiej stronce gdzie moża kupić fajne zimne katody. Ta stronka sie zwała chyba pc-tiuning ale nie moge jej znaleźć help!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 hm http://www.pc-tuning.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Oto mi chodziło dzięki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Pewnie za to dostane bana ale jestem zdesperowny: byłem niedawno na polskiej stronce gdzie moża kupić fajne zimne katody. Ta stronka sie zwała chyba pc-tiuning ale nie moge jej znaleźć help!!!! Dzialo nie przesadzaj ze zaraz Wystarczylo tylko googla zapuscic, samo by sie znalazlo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...