Google Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Witam chcialem zainstalowac sobie xp na moim kompie ale nie idzie pod koniec instalacji wyskakuje ze nie system nie moze wyszukac dyskow twardych w systemie a przeciez sa 2 ! zestaw to : Procesor:e8500 Grafa:Radeon 4850 (x2) Mobo:Asus p5q-e 2 dyski:Samsung 320GB 7200rpm 16MB Cache SATA-II F1 (x2) w raid0 Ram:A-Data 4GB(2x2GB) PC800 CL4 Extreme Edition Dostalem razem z mobo sterownik ale gdy wkladam go do napedu to komp go nie widzi! dodam ze nie posiadam wejscia na dyskietki a slyszalem ze tylko z dyskietki idzie wgrac sterowniki :/ HELP! :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Zintegruj sterowniki RAID z instalką XP za pomocą nLita, a później wypal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Zintegruj sterowniki RAID z instalką XP za pomocą nLita, a później wypal Mozesz napisac albo dac link na forum z instrukcja do tego zintegrowania ? aha i jaki ma to byc ten sterownik ? do tego raid skad mam wiedziec ze mam dobry ? i pozniej jak nagram tego win.razem z tym sterownikiem to skad bede wiedzial ze sie zainstaluje ? z gory THX Edytowane 4 Września 2008 przez Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Osoba z nickiem Google zadaje pytania zamiast: http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&...epc&spell=1 http://www.purepc.pl/node/881 10 sekund w google i znalazl od razu ta strone... Edytowane 4 Września 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Dobra dzieki ale co z tym sterownikiem ? skad mam wiedziec ze jest dobry do mojej plyty gl. i do tego raid0? No niestety tak mi sie palilo ze w biosie ustawilem cos za miast raid to cos innego i teraz nawet plyty do bootowania nie odczytuje tylko wywala napis na czarnym tle:Blad ladowania systemu oparacyjnego :(:(:( Edytowane 4 Września 2008 przez Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) 1.Instrukcja obslugi plyty glownej. 2.To cos tam innego na pale to AHCI , bo przy IDE mialbys od razu kontynuowana instalke windy 3.Skad masz wiedziec? Ze strony www Asusa jak i dolaczonej plytki CD ze sterami. Ludzie ,czytajcie to co Wam daja. Edytowane 4 Września 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Kiedy ja wlasnie zaznaczylem to IDE (to ahci tez mam)i mi sie system zaczal instalowac tak jak napisales potem byl podzial na partycje i cos sie nie zgadzalo wiec wylaczylem instalacje i teraz to wyskakuje Blad ladowania systemu oparacyjnego.Dodam iz doszedlem do tego jak bootowac plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Pomoze ktos ? :( aha i jakbym nagral ten sterownik do tego raid0 na dyskietke i wcisnal w czasie instalacji xp F6 to tez by sie dobrze zainstalowalo ? soryy ze post pod postem udalo mi sie odpalic plytke dolaczona do plyty gl. ale wyskakuje jakis blad a mianowicie gdy wcisne albo a lub b to wyskakuje wlasnie ;/ Edytowane 5 Września 2008 przez Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Instalator żąda dyskietki a nie płyty :wink: najlepiej będzie jak podczas instalacji z włożoną dyskietką ze sterami wciśniesz F6 i już ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Instalator żąda dyskietki a nie płyty :wink: najlepiej będzie jak podczas instalacji z włożoną dyskietką ze sterami wciśniesz F6 i już ;] A czy moja plyta obsługuje stacje dyskietek ? (asus p5q-e) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Wez manual do reki bo za nastepne takie pytanie mozesz dostac bana na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 A czy moja plyta obsługuje stacje dyskietek ? (asus p5q-e) Tak posiada gniazdo FDD zatem obsługuje stacje dyskietek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Kto pyta nie bladzi.Mam Manual ale po ang. nie ma w nim jezyka Polskiego wiec wole sie upewnic tutaj,niz skopac sobie nowy sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...