Cheed Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Witam, chciałem wymienić moje leciwe już głośniki. Do wydania mam około 100zł +/-20zł. Karta muzyczna nie jest niestety najwyższej jakości zintegrowany Realtek ALC883 5.1. Słucham głównie hip hop + house. Z tego co zdążyłem wyczytać powinienem wybrać albo Logitech X-240 albo Creative T3100. Za wszelkie opinię będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexTheWind Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Oj cieżka sprawa. Co prawda hip-hop i house to nie jest wymagająca muzyka, ale mimo wszystko warto by kupić karte muzyczną. Cokolwiek, nawet za 50zł zagra lepiej niż integra. W tej kwocie obecnie nie kupisz do tego rodzaju muzyki dobrych głośników. Najtańsze dobre 2.0, bo polecam zawsze 2.0 zamiast 2.1, to Geniusy 1250x, ale w nich może Ci basu zabraknąć. 2.1 za 120zł to niestety kicha bedzie. Ale poczekaj chwile, moze ktoś bardziej obeznany ode mnie znajdzie Ci coś co się nada do hip-hopu i house :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheed Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Dodam, że nie mam zbyt wygórowanych wymagań, nigdy nie miałem u siebie głośników lepszych niż dostaje się do kupionego komputera(czytaj najtańszego shitu). Zależy mi jednak na dobrym basie więc chyba 2.0 odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexTheWind Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Dodam, że nie mam zbyt wygórowanych wymagań, nigdy nie miałem u siebie głośników lepszych niż dostaje się do kupionego komputera(czytaj najtańszego shitu). Zależy mi jednak na dobrym basie więc chyba 2.0 odpada. Dobry bas to bas z 2.0, ale Tobie zapewne zalezy na dużej ilości basu. W każdym razie nawet na tym forum kilka/naście tematów niżej ktoś chwalił się jakims 2.1 od Geniusa. Nie polecam produktów Creative'a i Logitecha, bo te firmy strasznie się cenią. Za podobne pieniądze można mieć lepsze 2.1 od własnie np. firmy Genius. Rozejrzyj się za tym tematem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheed Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Okej, dzięki za opinie. Mam nadzieje, że ktoś jeszcze coś napisze, bo póki co nadal jestem skołowany i mój wybór to będzie rzut monetą czy X-240 czy T3100 :D PS: znalazłem takiego Geniusa http://sklepwgk.pl/prod25577_Genius_2_1_SW...W_for_game.html Edytowane 4 Września 2008 przez Cheed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexTheWind Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Zajrzyj w ten temat: http://forum.purepc.pl/temat/audio/63/geni...-1-1255/274965/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheed Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Tylko tutaj cena z przesyłką to już 150zł. Dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheed Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Dobra jeśli nie ma innych pomysłów to kupię Creative'a T3100 i napiszę jak się sprawuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Nie nie nie - żadnych Cretów - Logi X-240 grają o wiele lepiej od nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheed Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 No właśnie i tutaj opinie są podzielone a nie mam niestety możliwości samodzielnego testu obu zestawów głośników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 mialem zestawy i creta i logi... bierz logi x-240 z dwojga zlego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...