BasienkaP Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Proszę o pomoc.....Mam laptop firmy dell d600..i przyznam się szczerze że za bardzo się na komputerach nie znam....a wystąpił u mnie następujący problem : nagle pojawił się napis na ekranie APLIKACJA LUB BIBLIOTEKA DLL C:\WINDOWS\system32\amroO.dll nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT .......O CO CHODZI.....jak to mam zreperować..czy mogę zrobić to sama w domu..z góry dzięki za pomoc...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Jestes pewna, ze DOKLADNIE taka nazwe mial ten plik dll? Uzyj combofix, log wklej na http://wklej.org i daj link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 sproboj f8 przy starcie lapa czytez f2 zalezy i potem z menu przywroc ostatnie dzialajace ustawienia czy jak to tam pisalo moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...