B3T0N Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 jakos ostatnio cos mi zaczelo po glowie chodzic , czy da sie zrobic termometr c cyfrowego miernika - moze ktos wie ?? jakis schemat ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 w mierniku masz opcje pomiaru temperatury . chyba ze masz jakas biedna wersje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 w mierniku masz opcje pomiaru temperatury . chyba ze masz jakas biedna wersje ;) cholera to jakis shit sprzed 10 lat :? nic nie jest napisane w instrukcji o temperaturach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 za 30 zeta na gieldzie :) sa nowe z temperaturka btw musisz czekac tydzien do gieldy albo poszukaj w sklepach z elektronika np AXEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 za 30 zeta na gieldzie :) sa nowe z temperaturka btw musisz czekac tydzien do gieldy albo poszukaj w sklepach z elektronika np AXEL axel odpada - drogo maja :? jutro pojade do castoramy - tam widzialem jakies po 19,99zl powinny byc dobre:D BTW: po czym sprawdzac , czy maja pomiar temperatury ??? bedzie mial jakis zewn. czujnik na kabelku ??? to jest cyfrowy czujnik ?? (cos w rodzaju Dallas Semiconductor?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 bedzie w mierniku gniazdko :) , bardzo charkterystyczne , potrzebny bedzie tylko czyjnik tempertury ( termoelement typu J lub K ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Ja mam dorobionje termometr który podłącza się do miernika. Jeśli chcesz to pisz na priv to powiem ci jaki układ będzie potrzebny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 bedzie w mierniku gniazdko :) , bardzo charkterystyczne , potrzebny bedzie tylko czyjnik tempertury ( termoelement typu J lub K ) po kiego ?? mozesz koncowkami ktore sa w zestawie mierzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 snap owszem napiecie i prad ale nie temperature :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no u mnie na laborkach z pim'u byly takie multimetry, ktore mialy rowniez pomiar temperatury jesli takie czegos nie masz, to i tak chyba nie jest duzy problem w kazdym razie do pomiaru temperatury sluzy tam termopara i wydawywuje mi sie, ze przy zwyklym mierniku przy odpowiednim ukladzie polaczen daloby rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...