FlipekPL Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Witam, mam problem taki jak w tytule. Zlozylem juz prawie caly komputer tylko nie wiem jaka plyta glowna bedzie do niego najodpowiedniejsza. Oto konfig kompa: 1. Procesor, e8400 BOX, bedzie podkrecany. 2. Karta graficzna Sapphire HD 3870, w nie dalekiej przyszlosci wymiana na cos lepszego. 3. Pamiec 2x2GB A-Data DDR2 800Mhz EE 4. HDD, Samsung 640 GB F1 5. Obudowa Antec Gamer Twelve Hundred 6. Zasilacz Straight Power Be Quiet 500W i tutaj mam duzy problem czy ten zasilacz jest odpowiednio mocny zeby to wszystko uciagnac i czy bede mogl na nim podkrecac procka? Zostal mi ze starego kompa, a nie mam kasy na nowego. No i nie wiem jaka plyte glowna do tego dobrac, zastanawiam sie nad taka jak w tytule, na plyte moge przeznaczyc okolo 500-600zl czyli troche wiecej niz plyta MSI, ale czy jest cos lepszego w tej cenie, do dobrego OC. I jaki wentyl na procka zastanawiam sie nad tymi dwoma: 1.Thermalright Ultra 120 Extreme + Xthermal BFT 120 Pro 2. SCYTHE Ninja Copper Anniversary Edition Ktory bedzie lepszy? Mam paste COOLLABORATORY Liquid Pro, wiec wentyl musi miec miedziana podstawe. Czekam na opinie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipekPL Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Halo, pomoze ktos :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...