..::SNAP::.. Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ma to ktos ?? cena jest atrakcyjna i zastanawiam sie czy warto :) nei wiem jak swieci. jest tak jak na fotce ?? jezeli ktos ma ten wiatraczek to poprosze o fotke jak wyglada w akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 nie dawno kupiłem w olsztynie za 26 zł wicherek evercooler czy jakoś tak :) .Z 3 dmidami.Zielona, niebieska, czerowna.Efekt naprawde zajebisty.Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Tak sie sklada ze mam ten wiatrak i spisuje sie ok. Ladnie swieci i mocno dmucha :D Obroty ksztaltuja sie na poziomie 3100 czyli o 400 wiecej niz podja na stronie. Wiatraczek umiescilem tak ze dmucha na procesor (wycielem dziure w obudowie) i temp. mojego celka 1.2@1.5 (vcore default) spadla z 36-37 na 32-33,wiec jestem zadowolony. czekam jeszcze na ASIII i mam nadzieje ze poleci na 1.65 GHz,a moze 1.7 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...