Gość ciukacz2 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 witam, czy ktos z was wie jak moglbym wyswietlic sobie podczas gry/3dmarka temperature mostka polnocnego plyty glownej ? probowalem rivatuner osd + plugin do everesta, ale ta kombinacja oprogramowania nie wyswietla tej wartosci (inne pomiary z everesta pokazuje poprawnie). speedfan wyswietla mi poprawnie, ale ja bym chcial monitorowac temp nb wlasnie podczas dluzszej sesji gry bez potrzeby przelaczania sie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 witam, czy ktos z was wie jak moglbym wyswietlic sobie podczas gry/3dmarka temperature mostka polnocnego plyty glownej ? probowalem rivatuner osd + plugin do everesta, ale ta kombinacja oprogramowania nie wyswietla tej wartosci (inne pomiary z everesta pokazuje poprawnie). speedfan wyswietla mi poprawnie, ale ja bym chcial monitorowac temp nb wlasnie podczas dluzszej sesji gry bez potrzeby przelaczania sie. pozdrawiam Atitraytool (sprawdzalem najnowszy wersje beta) ma opcje pokazywania temperatur podczas markow lub gier. Musisz poszukac w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciukacz2 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 super szybka odpowiedz, dzieki. rzeczywiscie o att jakims cudem zapomnialem, zobacze jak wroce z roboty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...