Bikert Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Mam pytanko? Czy aparat Olympus C-120 może w jakiś sposób służyć za kamerę internetową? Czy wogóle istnieje taka możliwość? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Czy nikt naprawdę nic nie wie na ten temat??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ja mam olympusa c200 zoom, i niestety nie ma on funkcji streamingu video. mozna tylko walnac krotka sekwencje video do quicktime'a i potem odtworzyc. pod tym wzgledem kila :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Ja też mogę nagrać sekwencję video, ale może jest jakiż program, który pomoże w tej sprawie. Przecież jak jest włączony aparat, to cały czas widać obraz na ekranie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...