Devolfor Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Witam, Jakieś 3 miesiące temu zakupilem mojego Della Inspirion 1720 nie byl on nowy lecz w stanie takim : *This is a product, which has been returned to Dell for a variety of reasons such as cancellations. It is Surplus Stock It is not a damaged machine and comes Sealed in a DELL Box with Sealed Disks* Po angielsku bo mieszkam w Anglii i kupiłem go na Ebayu. Specyfikacja mojego laptopa : _______________________________________________________________ Intel ® Core™ 2 Duo Processor T5450 (1.66 GHz, 2 MB L2 cache, 667 MHz FSB) DUAL II CORE. _______________________________________________________________ 2048 MB Dual Channel DDR2 Memory. _______________________________________________________________ 160 GB SATA HARD DRIVE HARD DRIVE _______________________________________________________________ 8x Dual Layer DVD +/- RW (Burns DVDs & CD's) _______________________________________________________________ The Mobile Intel® GM965 Express chipset, featuring the Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100, delivers _______________________________________________________________ 17" Screen WXGA+ (1440x900) _______________________________________________________________ Audio controller: Sound Blaster Audigy _______________________________________________________________ 10/100 Ethernet LAN For Fixed Broadband and Networking _______________________________________________________________ No i Najgorsze : Microsoft® Windows VISTA HOME PREMIUM 32-bit A wiec, Potrzebuje sterownikow do tego wszystkiego dla xp-ka , z formatem i wgraniem xpka nie bedzie problemow bo juz zrobilem tak tydzien temu tylko potrzebowalem neta a bez sterownikow na xpku wszystko mi nie działało . Jak już będe miał wszytkie sterowniki to wgram sobie je na cd i odrazu robie formata, PROSZE O SZYBKĄ POMOC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Na stronie della masz to czego szukasz. Znalezienie tego zajmuje z 20 sekund... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...