jacek37 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Dzieciak zrobił mi ołówkiem rysę na matrycy monitora LCD. Na ciemny tle nie widać ale np podczas pracy w edytorze tekstu (białe tło) strasznie mnie to wku..... :mur: Jest na to jakaś rada jak usunąć taką rysę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Dzieciak zrobił mi ołówkiem rysę na matrycy monitora LCD. Na ciemny tle nie widać ale np podczas pracy w edytorze tekstu (białe tło) strasznie mnie to wku..... :mur: Jest na to jakaś rada jak usunąć taką rysę? nie masz szans przerabiałem to córka mi tak zajechał musiałem się przyzwyczajać a po czasie sprzedałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek37 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 OK Dzięki za szybką odpowiedz. Wielka szkoda że nie można nic z tym zrobić. Monitor ten mam dopiero od roku więc wymiana nie wchodzi jak na razie w rachubę. Przyjdzie się przyzwyczaić do skazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 OK Dzięki za szybką odpowiedz. Wielka szkoda że nie można nic z tym zrobić. Monitor ten mam dopiero od roku więc wymiana nie wchodzi jak na razie w rachubę. Przyjdzie się przyzwyczaić do skazy. daj go synowi i kup sobie nowy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...