Gość Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 no cześć wszystkim mam małego problema, pomalowałem sobie PSU na czerwono, pociągnąłem przezroczystym i mi się zrobił matowy :((((((((( ktoś wie o co chodzi? śmierdziało jak by czosnkiem... przy okazji ktoś kiedyś na tym forum nawijał o podkładzie ale do plastiku i podobno był przezroczysty i strasznie smierdział może to to???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 to zalezy chyba jakiej uzyles farby i lakieru 8O wydaje mi sie ze jesli lakier byl na nitro to chyba powinno sie tak dziac i schodzic :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 A poczekales az farba wyschnie??? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 no cześć wszystkim mam małego problema, pomalowałem sobie PSU na czerwono, pociągnąłem przezroczystym i mi się zrobił matowy :((((((((( ktoś wie o co chodzi? śmierdziało jak by czosnkiem... przy okazji ktoś kiedyś na tym forum nawijał o podkładzie ale do plastiku i podobno był przezroczysty i strasznie smierdział może to to???? Tak pisalem o tym na forum , to jest : Plastic - Primer firmy Dupli-Color poprawiacz przyczepnosci, do plastikowych elementow. Na to stosuje sie spray akrylowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...