wikary Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) mam czasem taki komunikat podczas zamykania opery- o co chodzi? Edytowane 15 Września 2008 przez wikary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 masz wersję debug dllki(?) :wink: Czy ty masz folder taki jak wskazuje ścieżka w tym błędzie? Być może zarejestrowałeś jakaś dllkę debugową z DXSdk i opera zamiast korzystać z dllki releasowej umieszczonej w windows/system32 or whatever to korzysta z tej dllki.. a asercja to taki sposób na sprawdzenie czy warunek w kodzie jest spełniony - normlanie pojawia się chyba tylko w wersji debugowej plików. Jeśli nie jesteś programistą i nie masz zainstalwoanego sdk do DirectXa.. to odpowiedź brzmi.. nie wiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikary Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Czy ty masz folder taki jak wskazuje ścieżka w tym błędzie? -nie mam i to mnie wlasnie dziwi. Jeśli nie jesteś programistą i nie masz zainstalwoanego sdk do DirectXa.. to odpowiedź brzmi.. nie wiem ;] - nie jestem programista i nawet nie wiem co to jest sdk do DirectXa wywalilem quick time i po problemie, ale raczej potrzebuje tego programu... i go chyba znow zainstaluje... ciekawe czy sprawa sie powtorzy...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...