Hanu Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Wkurzyłem się lekko zpowodu nowego biosu do tej płyty. Sprawa szeroko komentowana jest na nforcershq.com i sprowadza się do wniosków o konieczności wymiany płyt rev. 1.04 i powyżej na 2.0 jeśli chce się mieć oficjalne FSB 200. W przeciwnym razie trzeba będzi ostro kombinować. Dokładnie problem poruszyłem w topiku na Sterowniki &BIOS, ale uznałem,że zakrawa to o SPRAWĘ SPRZĘTOWĄ więc proszę adminów o wyrozumiałość i wypowiedź zainteresowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A patrzyles swoja plyte czy nie chodzi na fsb200? Ja mam to co widac i moja chodzi no problem na FSB200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Hyh sorki ,nie spojrzalem do twojego podpisu :D BTW to mnie wali oficjalne wsparcie fsb200. Dopoki mi chodzi jest git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Dobrze rzecze, polać mu :). A co do tego BIOS'u to ja czekam na mod'a od Uber'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...