aldam Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Marantz PM-6002 ma troche niska wydajnosc pradowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 (edytowane) mozesz jasniej? :huh: swoje droga mozesz powiedziec cos wiecej o tych swoich kolumnach? bylbym wdzieczny za pare zdjec w wysokiej rozdzielczosci! Edytowane 19 Września 2008 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 wg. mnie za rok to sie troche moze zmienic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 mam jeszce jedno pytanie. jako iz nie mam zbyt wielkiego wyboru jutro bede sluchal kolumn kef w sklepie. maja iQ5 iQ7 ale gdzie na necie czytalem opinie czy recenzje, nie jestem pewny i widzialem to tylko raz ze wersja SE posiada wiecej bassu. Prawda to? Jak bedzie mi odpowiadac to wezme te kefy, ale raczej iQ7 (SE o ile maja wiecej basu) zwlaszcza ze moge miec je o 1tys taniej niz w PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 a co będzie źródłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 marantz 7001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...