Skocz do zawartości
Graveland

Zawieszanie sie kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc , mam probelmy z kompem zawiesza sie jak po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y , posiadam winXP detki 41.09 Dira 9.0 . Zmieniałem juz detki formatowałem dysk , nawet juz zmienilem wentylatory na procku i wsadzilem jeszcze 1 dla lepszego chlodzenia , przy zmianie windowsa na ME i 98 bylo to samo , komputer byl w serwisie i o dziwo sie u nich nie wieszal zmieniali mi kodeki (przy ogladaniu filmu wiesza sie najwiecej) kazali zostawic orginalne stery z XP ( u nich sie podobno nie wieszal :| ) ale to i tak nic nie daje czasami sie wiesza caly czas czasami jest spokuj . Jezeli chodzi o sprzet jaki mam to Gf2 XM 400 SB 5.1Live Athlona 1800 , abita kg7-litle . Czy to mozliwe jest ze od monitora sie wiesza ?? jezeli w serwisie sie nie zawiesil to moze to jest wina monitora ?? juz calkiem zglupialem i nie wiem od czego on sie wiesza !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj kumpel ma ten sam problem, napisałem otym kilka tematów nizej. Możliwe ze masz walnięty dysk, on tez tak ma i niestety musi go wymienic, ale nie wiem jak u ciebie, pokombinuje jeszcze :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tesz kiedys mialem taki problem. powymienialem wszystkie czesci a komp dalej sie wieszal (najczesciej w grach i speeddysku). i co sie okazalo???? :arrow: mobo sie tak dziwnie pieprz.ylo. w serwisie wymienili mi plytke i jak reka odcial :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi