traktor Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Witam, Robię stronę w xmlu i mam problem. Chcę aby logo komponowalo sie z tlem na gorze. W FireFoxie wszystko jest tak jak być powinno, ale w Internet Exploerze strona nie wyświetla się prawidłowo. Zupełnie tak, jakby automatycznie dodany był znacznik <br> Internet Explorer: ( źle ) www.graficzna.boo.pl/inne/ie.jpg FireFox: ( dobrze ) www.graficzna.boo.pl/inne/ff.jpg Strona ma oddzielny arkusz stylow. Jezeli trzeba bedzie to zamieszcze jego tresc. Jak myślicie, gdzie jest pies pogrzebany? Z góry dziękuje za ewentualną pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Spróbuj html, body{ margin: 0; padding: 0; } Dla wszystkich elementów, wewnątrz których jest top też sprawdź padding i margin. Jednak przydałby się kawałek kodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Na początku arkusza styłow ustawiłem: html, body{ margin: 0; padding: 0; } i dla margin-top:0px a wcześniej było -8px Teraz wyświetla się poprawnie i pod IE, i pod FF. Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...