Tomeq Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Mam prosbe do was :) ma ktos moze jakies materialy albo linki dotyczace nowoczesnych środków łączności ?? musze taki referat do budy napisac Jakby ktos cos mial to prosze na t_o_m_p@wp.pl , a jak linki to tu wpisywac :P BIG THX !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 poszukaj na www.sciaga.pl mają tam bardzo dużo wypracowań, opracowań, materiałów etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 tylko w wyszukiwaniu tego pisze jakies gowaniany kod ze trzeba podac :( poszukam recznie ale na razie nie widze zeby cokolwiek byle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a jednak sie udalo !!!! :P dzieki bardzo !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jak sie udało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 znalazlem jednak szykajac bez wyszukiwarki tylko jedno po drugim:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Tylko uważaj ze sciaga.pl bo w mojej szkole jest to dosyc znana nauczycielom stronka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 to ja mu tego nie oddam tylko bede czytal to na lekcji i troche opuszcze jak mi sie odechce czytac :P a kolo z techniki ciemny wogole jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...