Skocz do zawartości
Gość dragonlore

1968 Tunnel Rats

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dragonlore

Uwe ma jak widac zamiar bawic sie w robienie gier,poki co trailer

trailer

otoczenie nawet tak zle nie wyglada

polygamia

No proszę, pojawiają się coraz ciekawsze informacje o grze Uwe Bolla 1968 Tunnel Rats. Przede wszystkim deweloperem tego tytułu jest Replay Studios, czyli studio tworzące również Velvet Assassin. Produkt ukaże się na PC i 360 i, co ciekawsze, jest bazowany na filmie o tym samym tytule. Czyli w końcu to gry zaczęły korzystać z twórczości Bolla, a nie na odwrót. Sprawdziłem w IMDB i faktycznie w tym roku faktycznie coś takiego miało swoją premierę. Akcja dzieje się w Wietnamie i opowiada o amerykańskich żołnierzach walczących w kanałach z Vietcongiem. Uwe w rozmowie z Eurogamerem stwierdził, że ma duży wpływ na grę, aktywnie współuczestniczy w produkcji, dostarczył scenariusz, ujęcia i dał namiary na swojego kompozytora i jest bardzo zadowolony z wyników. Czyżby CDV (wydawca) chciał się zemścić nieudaną grą na podstawie filmu Bolla za te wszystkie inne gry, których tytuły dzięki jego produkcjom źle się kojarzą kinomanom (wideomaniakom w sumie bardziej)?

PS tak zupełnie przy okazji, jeżeli chodzi o Wietnam i gry wojenne bazujące na tym okresie historycznym, to polecamy wpis Bioforgera na Antygrach, w którym bierze on na tapetę ten temat.

Edytowane przez dragonlore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwe w rozmowie z Eurogamerem stwierdził, że ma duży wpływ na grę, aktywnie współuczestniczy w produkcji, dostarczył scenariusz, ujęcia i dał namiary na swojego kompozytora i jest bardzo zadowolony z wyników.

:rolleyes: W zasadzie życzę mu powodzenia dla dobra gry(mojego :wink: ) ale jak to zdanie przeczytałem to mnie aż ścisnęło.Unikam twórczości kolesia po paru...hmmm...obcowaniach z jego "dziełami".Jak będę na łożu śmierci to nikt mi tego czasu nie odda ...a zapewne chciałbym go wówczas odebrać :rolleyes: .Oby nie za dużo "klimatycznych" tuneli -można w ten sposób rozbudować grę do granic absurdu przy małym wysiłku.No i choć mieli w Wietnamie podziemne miasta i kompleksy to śmiem twierdzić ,że dla gracza okazałyby się mało zróżnicowane.Ale kto wie co spłodzą?Uwe ma typowo niemiecki "polot" -poezję widzi w Blitzkriegu i koszarach plus musztra i "giwery".Fabuła będzie...być może :wink: Edytowane przez miron72

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi