Jodlasty Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Czy u was tez taki gorący jest radiator na mostu północnym No pazy jak cholera i nawet po zamontowaniu wiekszego radioatora nic sie prawie się nie zmieniło Moze jest taka temp. bo ja mam blok wodny na procku czy nic tam nie wieje od COOLERA z procka na ten radiator a producet tego nie przewidział :) nie chce instalowac tam wiatraczka A moze tak ma być i nic sie nie przejmowac ale jak sobie pomyśle o upalnych dniach juz za kilka tygodni........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ja mam 30 stopni na chipku :) czemu nie chcesz zakladac wiatraczka?? przeciez nic nie bedzie slychac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ooo ja mam 40C A nie chce bo jak mialem wiatraczek na poprzedniej płycie to strasznie hałasował Ale cały czas mysle ze to przez brak COOLERKA na procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...