dzuby Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Posiadam plyte gigabyte ga486am/s. Procek amd dx2 80 mhz. Znalazlem do tego jakies 8 mb ram edo i narazie chodzi. Problem w tym ze to nie wystarcza. Od kumpla dostalem 48 mb ram (2x16 mb i 2x8 mb) i niestety z tymi pamieciami plyta nie startuje. Probowalem najrozniejszych kombinacji i plyta rusza jedynie z jedna z tych kosci i ta stara 8 mb ale pokazuje wtedy tylko 640 kb. Prosze pomozcie nie mam za duzego doswiadczenia z tak starymi plytami i nie wiem co poczac. Z gory dzieki za wszelkie rady. PS jest tu jakis cache 5 kosci ale podstawek na cache jest 9 na zworkach ustawnione jest 128 K PS2 te kosci pamieci sa oczywiscie sprawne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuby Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 nikt nic nie wie ? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Mam do ozenienia 80MB RAM-u EDO od Corsair-a :!: Chodzilo to na plycie 430HX od intela wiec u ciebie tez powinno. Masz jakies propozycje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Nie chce chodzic tzn nie odpala w ogole czy odpala ale sie wiesza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...