NoVyKoMp Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Witam sprzęt i memki jak w sigu... czy ktoś doszedł do tego jakie są dla nich najlepsze timingi ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) Witam sprzęt i memki jak w sigu... czy ktoś doszedł do tego jakie są dla nich najlepsze timingi ? pozdrawiam To psc to takie ustwienia będa ok 5-5-5-15 lub jak się uda 5-5-3-15 Edytowane 21 Września 2008 przez DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 psc ? jak sprawdzać czy się udaje? memtestem? czy jak się nie uda to nie wstaną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Powerchip sprawdź prime lub orthos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 a cuś do sprawdzania wydajności? superpi ? tylko które ? słyszałem że 32M ... a tam mi czasem przestawał działać w trakcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 jak przestaje działać, to znaczy, że nie do końca stabilne :) ja testuje 1M na wydajność, 16M na stabilność warto puścić czasem memtest (np. liveCD ubuntu) - jak sie wywala to na pewno zle ;) jak sie nie wywala to może dobrze :P orthos to na blend i wysoki priorytet, ale tez mało pewności daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...