McBenner Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 HP sa tanie i maja dobre parametry ale ponoc aparaty od HP sa kiepskie. Czy to prawda? A jesli tak to jaki aparat za taka kwote moglbym kupic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 walkowane bylo to kilka razy na oslej a n awet tytul podobny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Canon A200 aparacik wyjebisty, wiem bo mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Ja mam OLYMPUS C-120 i też jestem zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 mam HP PhotoSmart 720 (co prawda troche drozszy bo 1150) robi naprawde swietne zdjecia w rozdzielczosci 2048x1536... ma lekki problem z efektem czerwonych oczu (chociaz jest taka funkcja w aparacie) no ale mozna usunac to za pomoca dolaczonego oprogramowania... ma bardzo wygodne i przejrzyste menu, mozna ustawiac recznie parametry (oprocz ostrosci, ale z tym i tak nie ma problemu), oczywiscie jet tez funkcja automatu. aparat ma matryce 3.3MP, porownywalem jego fotki z fotkami z aparatow drozszych 2.1MP... wygral HP... takie jest moje zdanie i wydaje mi sie, ze za ta cene super sprzecik dla amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A znacie moze jakas stronke z testem aparatow? Albo strone ogolnie traktujaca o aparatach cyfrowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 http://www.steves-digicams.com/ chyba najlepsza jaka udalo mi sie znalezc... dokladnie opisane aparaty + fotografie jak wygladaja z kazdej strony no i chyba najwazniejsze probki tego co potrafia wykonac... duza zaleta jest to, ze kazdy model ma wykonane probki podobnych ujeciach wiec mozna przy okazji porownac jakosc fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jeśli możesz skombinować coś więcej kasy to kupuj Kodak DX4330, mam to maleństwo i mogę powiedzieć że jest naprawde świetny. Optyczny zoom 3x, cyfrowy 10x, 16MB, 3.1MP, LCD ale kosztuje 1600zł. Dodatkowo dokupiłem stację dokującą i karte pamięci. Jak ktoś chce zdjęcia (przez niego robione) to moge zamieścić na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ten mój aparat wypadł chyba najlepiej ze wszystkich aparatów w tej cenie!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Oto zdjęcie obione aparacikiem Canon A200 => TU <= ustawione manualnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 To moje było w najgorszej jakości bez jakiejkolwiek zmiany standardowych ustawień. Chcecie więcej??? (ładny mam pojemnik??? :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picas Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Otarłem się już o aparta Agła CL30 - totalna kicha, aparaty HP - tylko ten najlepszy jakoś się prezentuje, Kodak też ma słabą jakość, już nie mówie o aparatach Casio, Logitech i inne tanie ścierwo. Bardzo dobrą jakość (szczególnie widoczne przy słabym oświetleniu) mają aparaty Canona z serii Axxx. Dobrze wypadają także Olimpusy jednak decydowałbym się na Canona. Pracowałem pół roku w sklepie z aparatami to trochę się o nich dowiedziałem. Polecam także stronkę z opisami i przykładowymi zdjęciami: http://www.imaging-resource.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 A ja proponuje dzisiejszy artukul z www.frazpc.pl tam jest wszystko tresciwie napisane i mysle ze pomoze ci to dokonac trafnego wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 nie nazwalbym tego tresciwym opisem tylko ogolnym opisem czym sie kierowac przy zakupie... chociaz nie ze wszystkim sie tam zgadzam... taki sobie artykulik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...