Krychu Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Witam. Mam taki sam problem jak użytkownik tutaj: http://forum.purepc.pl/temat/archiwum-sprz...9/#entry1098515 Napisano mu tam, aby wyłączy VPU Recover. I tutaj moje pytanie - jak to się robi? Bo tam co prawda jest napisane, ale coś mi się nie zgadza / nie umiem, gdyż niezbyt dobrze się na tym znam. Proszę o w miarę szczegółowe wytłumaczenie. I jeszcze jedno pytanie - czy wyłączenie VPU może miec jakieś "efekty uboczne"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Jak chcesz wyłączyć vpu recover to wejdź w ccc daj advanced i przed ostatnia opcja to vpu recover i odznacz enable vpu recover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 OK dziękuję, już wiem jak to wyłączyc. Ale teraz najważniejsze pytanie - czy po wyłączeniu VPU może mi się coś złego zrobic? Np. coś się spalic w kompie albo nie wiem... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...