szachy1000 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 witam, chcialem sobie w kompiku zrobic tv sat:) tuner jak w tytule ale co jeszcze musze dokupic zeby moc ogladac platne kanaly tv z HB:) moze ktos z was ma podobny zestawik i chce sie go pozbyc chetnie kupie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 szachy1000 napisał(a): witam, chcialem sobie w kompiku zrobic tv sat:) tuner jak w tytule ale co jeszcze musze dokupic zeby moc ogladac platne kanaly tv z HB:) moze ktos z was ma podobny zestawik i chce sie go pozbyc chetnie kupie pozdrawiam Do tej pory wystarczało mieć programator phoenix + karta cyfry np. taki: allegro oraz specjalny plugin do odtwarzacza. Chwilowo będzie ciężko w związku z wymianą kart Cyfry. Nie wiem, czy nowe karty działają tak samo jak stare w tym programatorze. Jeszcze nie mam nowej karty. Edukacyjnie jest jeszcze polsat, ale niedługo zgaśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachy1000 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 klami85 napisał(a): Do tej pory wystarczało mieć programator phoenix + karta cyfry np. taki: allegro oraz specjalny plugin do odtwarzacza. Chwilowo będzie ciężko w związku z wymianą kart Cyfry. Nie wiem, czy nowe karty działają tak samo jak stare w tym programatorze. Jeszcze nie mam nowej karty. Edukacyjnie jest jeszcze polsat, ale niedługo zgaśnie. mi bardziej chodzilo o to co w sklad zestawu do tv sat oprocz tunera jest potrzebne: talerz i co jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco1111 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 karta , talerz , konwerter i to wszystko resztę odwalają programy :) ale tak jak kolega wyżej napisał z c+ będzie problem ewentualnie przez sharing można odpalić a polszmat działa póki co ale nie długo zgaśnie nie wiadomo do kiedy pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 marco1111 napisał(a): karta , talerz , konwerter i to wszystko resztę odwalają programy :) ale tak jak kolega wyżej napisał z c+ będzie problem ewentualnie przez sharing można odpalić a polszmat działa póki co ale nie długo zgaśnie nie wiadomo do kiedy pozdro. koledzy a mam pytanie jak zrobic zeby za pomoca skystar2 legalnie ogladac kodowane programy do ktorych dokupuje sie karte, trzeba zainstalowac jakis czytnik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 (edytowane) Itor napisał(a): koledzy a mam pytanie jak zrobic zeby za pomoca skystar2 legalnie ogladac kodowane programy do ktorych dokupuje sie karte, trzeba zainstalowac jakis czytnik? Można dokupić specjalny modół i zainstalować w nim CAM: KLIK lub np. do kart cyfry wystarczy programator PHOENIX taki jak w 2 poście tego tematu podałem. @marco1111 - pozdro dla lokalnego patrioty... ;) Edytowane 24 Września 2008 przez klami85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 klami85 napisał(a): Można dokupić specjalny modół i zainstalować w nim CAM: KLIK lub np. do kart cyfry wystarczy programator PHOENIX taki jak w 2 poście tego tematu podałem. @marco1111 - pozdro dla lokalnego patrioty... ;) ale ten modul co podales pasuje chyba tylko do skystar HD a nie do skystar 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Chciałbym się podłączyć pod temat. Czy na kompie zaopatrzonym w kartę skytar2 i z kablem z anteny satelitarnej (hotbird lub astra) możliwe jest legalne odbieranie kanałów 'pakietowych' w stylu eurosport, tvn style, itp, czy tylko al-jazeera i inne rai? Canal +, HBO i inne takie mnie nie interesują. Czy potrzebne jest jeszcze jakieś urządzenie, np dodatkowy dekoder z kartą, czy po prostu jakiś soft? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...