Gość KOzi]K[ Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Witam, mam możliwość kupna tego zasilacza w atrakcyjnej cenie. Tylko pytanie czy jest jakiś sens taka machinę pchać do kompa. I jeszcze jedno. Rozumiem że zasilacz tyle zużywa prądu ile maszyna potrzebuje czy cały czas na maxa 1200W? p.s proszę się nie kierować kompem z opisu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 pytanie czy jest jakiś sens taka machinę pchać do kompa. Moim zdaniem sens jest, gdy byś np strasznie chciał OC'ować i w przyszłości nie było by problemu z wymianą sprzętu na lepszy. Rozumiem że zasilacz tyle zużywa prądu ile maszyna potrzebuje czy cały czas na maxa Moim zdaniem tyle ile komp wymaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 W taki zasilacz można pchać ile się chce tak na prawdę. Co do oc to coś tam się zawsze zrobi, ale raczej bez rekordów świata:). Ale 2 czy 3 grafiki można wsadzić zawsze:). Chodzi teraz o to jaki ma pobór ten zasilacz:p, bo w sumie to domyślam się że jest tyle i komp ciągnie, ale mogę się mylić:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 http://forum.zenfist.pl/viewtopic.php?t=1002 http://www.techpowerup.com/reviews/Sirtec/...id_1000W/3.html Poczytaj i się zastanów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 dzięki za przydatne linki za 300zł to sądzę że się opłaca?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Ja bym tyle nie dał bo mi nie potrza, ale po przejrzeniu tej recki sądzę, że to bardzo dobry zasilacz - bardzo wysoka moc i sprawność, cichy .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...