Skocz do zawartości
Black_war

Laptop Do 2.3k

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie.. poszukuję takiego laptopa, do pracy, ale nie pogardzę lepszą grafiką (zdarzy się odpalić na lapku grę )

Na razie tylko w oko wpadł mi Asus f5sl, bo za 2250zł mogę mieć T2370, dysk 250gb, ram 2gb, i radeona HD3470 i do tego wszystkiego vistę ;) A to wszystko na miejscu..

A więc podajcie proszę swoje typy i jeżeli ktoś by mógł jakiś mały ranking zintegrowanych kart graf. ;)

może samsung ;) ? http://allegro.pl/item441631372_nowy_samsu...3gb_17cali.html

Edytowane przez Black_war

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i na tym samsungu to chyba w sapera sobie zagrasz .....

Intel X3100 na pokładzie ....

szukaj cos pokroju tego asusa którego wyszczególniłeś na początku, nawet ci przyznam że całkiem przyzwoity sprzet, najwyzej po pewnym czasie zaaplikować mu jeszcze 2 gb ramu aby mieć 4 i gitara, nic lepszego nie wychaczysz w tym przedziale cenowym, chyba ze bardzo ci zależy na LCD 17" to będzie troche kłopotu żeby cos w miare przyzwoitego znaleźć w tym przedziale cenowym

Edytowane przez Cytryna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 17" nie zależy mi wcale ;) Szukam po prostu najlepszego uniwersalnego laptopa w okolicach tej kwoty, po prostu obecny się zestarzał i coraz ciężej się na nim pracuje ;) Do grania mam desktopa więc, "karta graficzna" w laptopie to najwyżej żeby odpalić gry typu Baldurs Gate 2 czy Gothic na długie wieczory poza domem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi