xxmat1990xx Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Witam wszystkich^^ Mam pytanie odnośnie tego monitorka ma go ktoś może? lub widział go na oczy? Zamierzam sobie kupić jakiegoś 24" najpierw bylem za wyborem gateway 2435w ale czytając wszystkie tematy ma on wiele wad i to zależy od szczęścia czy trafi mi się dobra sztuka czy jakaś z 5 martwymi pikselami itp itd Wiec co sadzicie o G24 Acer-a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 5 martwych pikseli to byś miał wymianę od ręki :P Gacek ma chyba 3 maks... ja mam Gatewaya FHD2400 i jestem bardzo zadowolony... zresztą poczytaj recenzje na zagranicznych portalach :) co do wad... Polska jest przepełniona 2 klasą Gateway'ów ale jak poszukasz to znajdziesz te idealne :) btw. polecam branie monitora po sprawdzeniu a nie wysyłkowo ;) chyba że dopłacisz do jakiś gwarancji no bad pixels itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foto4foto Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam! Mam pytanie, jak ściągnąłeś drivery do tego monitora? Na str. producenta są niestety tylko dla obywateli USA... Mam taki sam i od 3 miesięcy jadę na driverach Windowsowskich Pozdrawiam! WOY 5 martwych pikseli to byś miał wymianę od ręki :P Gacek ma chyba 3 maks... ja mam Gatewaya FHD2400 i jestem bardzo zadowolony... zresztą poczytaj recenzje na zagranicznych portalach :) co do wad... Polska jest przepełniona 2 klasą Gateway'ów ale jak poszukasz to znajdziesz te idealne :) btw. polecam branie monitora po sprawdzeniu a nie wysyłkowo ;) chyba że dopłacisz do jakiś gwarancji no bad pixels itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...