piter_praga Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Witam mam problem, pisze od kumpla. Ma laptopa, dziala na viscie. I zamiast normalnych ikonek exe ma takie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Eeee raczej to wirus nie jest - a jeśli już to głupi. Ikonki się po prostu pozmieniały ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter_praga Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 (edytowane) Nie wiesz moze jak je przestawic z powrotem? :D bez formatu oczywiscie. Mi to na wirusa wyglada, zainstalowawlem mu irfana view aby móc ten screen zrobić. Wyłączyłem, chciałem znowu włączyć, patrze a jego niema, tylko te ikony :/ A później ekran nagle zaczął migać. Dodam ze nod32 nic nie wykrywa Edytowane 24 Września 2008 przez piter_praga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Przeskanuj Spybot, cureit. Ja bym jeszcze scandiska dokładnego zrobił a jak nie pomoże to przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Tylko nie mów, że używasz Internet Explorer, bo to, moim zdaniem jest samobójstwem. Mnie z podobnej sytuacji uratował SpyBot search&Destroy ( czy jakoś tak ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...