case Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 na benchmark.pl sie pojawila tabelka z benchmarkami nowego pentiaka pc mark 7100 , moj antek 2.4G 200fsb ma 7300 ;) a barton 3.0+ na 6600 <tu cos bylo ale nie chce wojny ;) > tylko w tescie pamieci to pewnie by miazga ze mnie zostala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Oooo , nowa wojna się szykuje.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 czemu odrazu wojna , jedni lubia intela inni amd nie ma sie co denerwowac :P zreszta ju zmienilem posta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Porownal FSB 200 do 133 intela - lol Nie chcij wiedziec jak bedzie wygladal twoj bidny antek przy bartonie puszczonym na fsb200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 sam jestes lol I am amazed at how good this barton/nforce2 preforms i mean look at the benchmarks compared to a P4 3ghz x2 with 800 FSB and dual channel ddr40 , honestly it makes no sense to me. przeciez canterwood to wlasnie 200fsb i 800 QPB ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 sam jestes lol I am amazed at how good this barton/nforce2 preforms i mean look at the benchmarks compared to a P4 3ghz x2 with 800 FSB and dual channel ddr40 , honestly it makes no sense to me. przeciez canterwood to wlasnie 200fsb i 800 QPB ? Jak zwykle AMD na gorze 8) a nie ma nawet slowa o kosztach hehehe EOT & NO OFENZ Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 spokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 jedni maja kase,a pozostali glowe na karku i AMD. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 nie tak do konca zobacz na wydajnosc pamieci przy systemie z p4 i przy antku :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Sprzedam całeko kompa i telewizor - kupie sobie P4 położe na biurku i sobie będe na niego patrzył :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 jedni maja kase,a pozostali glowe na karku i AMD. auu to moglo zabolec :) Zreszta co tu sie uzerac.. popatrzcie ile kasy wydal case by osiagnac poziom wydajnosci mocnego PIV... A ze jest PIV za ta cene to tez dobrze, w koncy wiele osob chcemiec wydajny sprzet ale nie ma pojecia/checi oc :) Do tych 2 uwaga.. nie kupujcie taich zestawow jak ten z ogloszenia w moim city : P4 HT 3.06 GHZ - SUPER WYDAJNY PROCESOR W NASZUM ZESTAWIE ZA JEDYNE 5000 !!!!! ponizej gfarika zintegrowana zblizona do gf2mx (malenkim druczkiem) 256 MB RAM PC-133 i kupuje kolestakiego kompa i sie dziwi ze mu gry w 3d skacza.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 jedni maja kase,a pozostali glowe na karku i AMD. Zreszta co tu sie uzerac.. popatrzcie ile kasy wydal case by osiagnac poziom wydajnosci mocnego PIV... A ze jest PIV za ta cene to tez dobrze, w koncy wiele osob chcemiec wydajny sprzet ale nie ma pojecia/checi oc :) hehe ile wydalem ? 350zl na chlodzenie wodne (tak duzo bo kupowale wszystko gotowe , nie mam czasu/checi na zabawy :? ) z tym ze tu raczej chodzilo mi o cisze a nie podkrecanie , na zwyklym coolerze osiagniecie z 1.7+@2.7+ jest moziwe bez problemu czyli antek 1.7+ - 250zl + WC 350zl = 600zl + cisza ;) + wydajnosc najnowszego p4 ;) + frajda z WC p4 1.8 = 700zl + odglos wiatraka (co prawda cichy to to dobry box intela ) ile taki 3.0 kosztuje to nawet nie chce wiedziec zeby na zawal nie zejsc z tego swiata ;) pomijam ze pewne taki p4 - 1.8 z moim WC i podkrecony mial by zblizona wydajnosc z moimi osiagami ale tu to powinien sie ktos z intelem wypowiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 case --> nie chodzilo mi o dokladne wyliczenie sumy, przeciez wszyscy widzacy cenniki, mniewiecej wiedza jaka jest roznica pomiedzy axp 1,7 a dowolnym prockiem intela (a co tu pmowic o topowych modelach typu 2.8 czy 3.06) Ale Skoro juz tak ladnie wyliczyles wszystko to chyba nalezaloby dodac tez ramy (czepiam sie ale to tak dla jasnosci i zeby jais nawiedzony wrog AMD nie mail punktu zaczepienia :D ). W koncu koztowalu cie wiecej niz standardowe noname :) np moje raczej nie pojda na fsb200 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 heh nie trafiles te ramy to sprzedaja we wrocku jako noname za 125zl ;) (i tak drogo wedlug mnie ) moje tez nie ida na 200fsb , teraz mi chodza na 166 asynchronicznie z prockiem , przeicez widac w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 he he no to ekstra, znowu sie wyglupilem :) zatem to jeszcze 1 punkt za AMD :) a imho tanio...cena brutto czy netto ? za 512 dalbym wtedy 250 pln a nie jak ja 320 za 1 kosc :( gamon ze mnie ale z twojego podpisu mozna wywnioskowac ze masz ddr333@400 :) a co do tego : "antek 1.7+ - 250zl + WC 350zl = 600zl + cisza + wydajnosc najnowszego p4 + frajda z WC" dodalbym jeszcze frajda z o/c :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...