mihalo Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 otóż zniknęły mi kompletnie gry, gdy naciskam ten skrót z menu start pojawia się okno folderu i w ułamku sekundy znika, nazwy gier wpisane ręcznie w 'wyszukaj' w menu start istnieją, jednak gry nie uruchamiają się (te standardowe jak pająk, karty itp uruchamiają się tylko te 2 kulki zółta i niebieska. Wyłączałem gry w panelu sterowania i włączałem ponownie, jednak bez skutku Być może to wina zainstalowania SP1, jednak nie jestem w stanie odinstalować tak dużej poprawki. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 a na dysku są? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 a na dysku są? :wink: właśnie, żeby było śmieszniej na dysku istnieją ale nie uruchamiają się zero reakcji zarządzanie grami nie uruchamia się ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 właśnie, żeby było śmieszniej na dysku istnieją ale nie uruchamiają się zero reakcji zarządzanie grami nie uruchamia się ;/ taka sytuacja występuje gdy pliki ulegly uszkodzeniu. musisz strzelic formata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...