Peetr Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Tak więc z początku bulo wszystko pieknie ladnie... tzn dotąd dopuki nie wożylem plyty z XP... i tu pierwszy zonk ... brak dysku ...no nic sobie myśle przecież internecie stery znajde .... No i owszem znalazlem... ale potem mnie znów zatkao mozna je zassac jedynie za pomoca urzadzenia zwanego fdd .. Hmm no to faje.. sobie mysle :P z n-lite tez jest problem ... bo skąd ja kogo wyczasne żeby mial oryginalna winde.... No i nic zalożylem google i lookam ....Zmiana Biosu jeszcze mi zostala ... Ponieważ mam teraz 1.16 to troszku potestowalem... I tak z 1.35 zszedlem do tej nawet co i juz mam... i nic... :angry: Za każdym razem komunikat : Phoenix Phlash16 Error File Open failed on CLB-1xx.WPH PRESS ANY KEY TO EXIT :mur: Zawsze przy pliku .WPH A co juz sie okombiniwalem... z plyta startowa ..partycja na dysku .... dysk zewnetrzny, już nawet mojego samsunga sgh-d900... jako pendraiva wykożystalem Prosze pomozcie bo ja już naprawde nie wiem.... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 zawsze można zintegorwać sterowniki sata z płytą instalacyjną Windowsa XP (programem nlite) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetr Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Z n-lite to jest taka sprawa ze potrzebuje Net Framework który znowuz wymaga windows installera 3.0... aby to znowuz sciągnąć potrzebny jest oryginalny windows... którego teraz u nikogo nie spotkam... ;) Moj poszedl do piachu razem z Maxdata .. <_< Az sie zastanawiam nad kupnem visty... + ze4GB ramu .. :P Niewiecie panowie czasem czy XPzSP3 rozwiązuje ten problem ze sterownikami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Sprawdź czy aby na pewno musisz mieć oryginalnego windowsa do pobrania Net Frameworka, bo z tego co pamiętam wystarczy ustawić aktualizacje automatyczne na opcje "pytaj przed pobraniem" czy jakoś tak i odpowiednio powybierać składniki do instalacji. A tak już w ogóle to polecam posłuchać własnej autosugestii i zaopatrzyć się w oryginalny system ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...