wampir Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Ponoc jest jakis program do tego , ma go ktos moze ? Za Wszelaka pomoc bardzo dziekuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 www.dzikie.prv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Do regulacji obrotó dobry jest fanspead (chyba ta księ pisze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Do regulacji obrotó dobry jest fanspead (chyba ta księ pisze) SpeedFan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Mam ten progs ze strony Dzika ale chyba mi czegos nie wykrywa albo nie potrafie znalezc tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Kup Asusa A7V333 a plyta sama bedzie regulowala obroty w zaleznosci od temperatury proca . Ja mam tego speedfana i MBM ale jakas nie moge nic wyregulowac :( . Arek . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 u mnie wlaczenie speedfana powiduje restart kompa 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Mam ten progs ze strony Dzika ale chyba mi czegos nie wykrywa albo nie potrafie znalezc tego Na stronie autora masz wypisane z czym program dziala a z czym nie http://www.almico.com/speedfan.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...