kassiunia Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Witam serdecznie, Panowie pomóżcie, w dniu dzisiejszym zainstalowałam nowe sterowniki do Ati . Problem polega na tym, w momencie ładowania systemu nie mam obrazu :-(.Jest głos, a obrazu brak, co najgorsze wgranie starych sterów czy alternatywnych Omeg nie pomaga. Pomóżcie obecnie nie mam sterowników :-( PLISS HELP, może ktoś miał podobny problem. Kassiunia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) Witam serdecznie, Panowie pomóżcie, w dniu dzisiejszym zainstalowałam nowe sterowniki do Ati . Problem polega na tym, w momencie ładowania systemu nie mam obrazu :-(.Jest głos, a obrazu brak, co najgorsze wgranie starych sterów czy alternatywnych Omeg nie pomaga. Pomóżcie obecnie nie mam sterowników :-( PLISS HELP, może ktoś miał podobny problem. Kassiunia Kassiunia więc tak: 1.odinstaluj te sterowniki,poprzez naciśnięcie prawym przyciskiem myszy(ppm) na mój komputer=>właściwości=>sprzęt=>menadżer urządzeń=>karty graficzne(rozwiń gałąź i ppm odinstaluj) 2.uruchom ponownie komputer 3.zainstaluj program driver cleaner po uprzednim ściągnięciu jeśli nie masz... 4.uruchom Driver cleaner-a i wyczyść wszystkie pozostałości po sterownikach ati 5.uruchom ponownie kompa 6.zainstaluj ponownie sterowniki(możesz spróbować na początek catalyst 8.8 ) Taką metodę zawsze stosuj jeśli instalujesz inne sterowniki do grafiki. powinno pomóc :wink: Edytowane 28 Września 2008 przez crystal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...