Skocz do zawartości
kassiunia

Sterowniki Do X1900xt Duży Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Panowie pomóżcie, w dniu dzisiejszym zainstalowałam nowe sterowniki do Ati . Problem polega na tym, w momencie ładowania systemu nie mam obrazu :-(.Jest głos, a obrazu brak, co najgorsze wgranie starych sterów czy alternatywnych Omeg nie pomaga. Pomóżcie obecnie nie mam sterowników :-( PLISS HELP, może ktoś miał podobny problem.

Kassiunia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie,

Panowie pomóżcie, w dniu dzisiejszym zainstalowałam nowe sterowniki do Ati . Problem polega na tym, w momencie ładowania systemu nie mam obrazu :-(.Jest głos, a obrazu brak, co najgorsze wgranie starych sterów czy alternatywnych Omeg nie pomaga. Pomóżcie obecnie nie mam sterowników :-( PLISS HELP, może ktoś miał podobny problem.

Kassiunia

Kassiunia więc tak:

1.odinstaluj te sterowniki,poprzez naciśnięcie prawym przyciskiem myszy(ppm) na mój komputer=>właściwości=>sprzęt=>menadżer urządzeń=>karty graficzne(rozwiń gałąź i ppm odinstaluj)

2.uruchom ponownie komputer

3.zainstaluj program driver cleaner po uprzednim ściągnięciu jeśli nie masz...

4.uruchom Driver cleaner-a i wyczyść wszystkie pozostałości po sterownikach ati

5.uruchom ponownie kompa

6.zainstaluj ponownie sterowniki(możesz spróbować na początek catalyst 8.8 )

Taką metodę zawsze stosuj jeśli instalujesz inne sterowniki do grafiki.

powinno pomóc :wink:

Edytowane przez crystal84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi