szwedi Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Witam serdecznie, Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu 4-gigabajtowego zestawu pamięci. Obecnie w moim komputerze znajdują się dwa, 1-gigabajtowe moduły marki GeIL, które nigdy nie sprawiły żadnego problemu. Chciałbym zatem pozostać przy obecnej firmie produkującej pamięci. Niestety, kompletnie nie wiem na jakie moduły się zdecydować. Wybrałem zatem najszybsze - 1066MHz 5-5-5-15 - z serii EVO ONE (wyglądają zachęcająco). Proszę Was zatem o opinie dot. pamięci GeIL 1066MHz 2x 2GB 5-5-5-15 EVO ONE oraz o opinie dot. samej marki GeIL. Co sądzicie o owych pamięciach oraz producencie? Warto? Z góry serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi! :-) Pozdrawiam, Szwedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 na twoim miejscu kupiłbym kingmaxy http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=KINGMAX+DDR2+1GB+106 a za oszczędzone pieniądze wydał na co innego, 1150mhz zrobisz na nich bez wysiłku, do 1066mhz wystarcza im 1.8v, także jak nie liczysz super pi to daj luz i kup kingmaxy, a jak potrzebujesz ram do robienia wyników to szukaj czegoś na micronach, czyli też coś innego jak gelie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwedi Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Czyli GeIL-e wg Ciebie nie są dobrymi pamięciami? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 nie sa złe ale w tej cenie albo nizszej można dostac cos lepszego, ogolnie marka dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 EVO całkiem dobre jak trafisz to 1150 mhz zrobią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...